Ervaringen

Video afspelen

Irfan Abas – eigenaar bij Tandarts Abas

"Veel specialistische dingen waar je als algemeen tandarts niets van weet en die wel goed geregeld moeten worden om later niet voor verrassingen te komen staan, dat was voor mij dé reden om te kiezen voor een adviseur"

Inge Denkens – tandarts en eigenaar bij Mondzorg Reeuwijk

"De praktijk is een mooie combinatie van een minimalistische stijl met “soul”. Net een boutique hotel. Via de Facebookpagina van Mondzorg Forum zagen wij dat Tim Rodenburg (Dental Bouw adviseur) expliciet werd genoemd en dat overtuigde ons. Er werd een vraag gesteld over welke aannemer werd aanbevolen en Tim werd nadrukkelijk genoemd. We waren enorm nieuwsgierig geworden en bekeken meteen de websites en het design. De keuze was makkelijk, omdat jullie echt hele mooie praktijken hadden opgebouwd en dat wilden wij ook. “Onze droom is uitgekomen, een praktijk die voelt als thuis. Als je binnenloopt voel je de ontspannenheid en rust die je niet gewend bent bij een normale tandarts. Geen muffe praktijkgeur of standaardkleuren. Wij zijn superblij.”
Daniel Ochoa en Eszter Koletics – eigenaren The Smile Gallery
"Lange tijd heb ik gekeken naar de praktijken die op markt kwamen. Heel wat bezichtigingen gedaan maar steeds zag ik er eigenlijk niet de potentie in. Toen ben ik zelf gaan onderzoeken en kijk waar oudere collega’s gevestigd zaten, ik wilde namelijk niet een praktijk vanaf nu starten. Toen ik een praktijk op het oog had, heb ik contact opgenomen met een financieel adviseur (Onno Karssen). Financiën zijn niet mijn expertise dus is het belangrijk om de juiste mensen met verstand van zake om je heen te hebben. Onno en het team hebben mij geholpen met de overname en verzekeringen. “Onno weet waar hij het over heeft. Denkt inhoudelijk mee en legt de vingers op de juiste plek. Houd het overzicht, is transparant, laagdrempelige benadering maar een hoogdrempelige werkwijze. Altijd goed bereikbaar en goede respons."

Tarik Duman – tandarts bij Tandartspraktijk Leerdam

"Bij de inrichting van onze tweede vestiging heeft Herm (Dental adviseur praktijkinrichting) ons begeleid. In drie maanden tijd is het pand met twee behandelkamers en een wachtruimte verbouwd en compleet ingericht. We houden ook contact met Herm. In ieder geval één keer per jaar voor de röntgenmeting, het onderhoud van de units en de verplichte controle van de machines en apparaten. Ik had zelf al ideeën voor de inrichting. Deze hebben we samen verder uitgewerkt. Patiënten moeten zich in onze praktijk op hun gemak voelen en dat gaat het beste in een huiselijke sfeer. Die hebben we gecreëerd. De samenwerking is prima verlopen. Alles was er op tijd en het contact was fijn."

Rianne Baars – praktijkmanager bij Tandartspraktijk Ochten

"We kwamen van een oud herenhuis met veel allure. Alleen van de gemeente mochten we niet uitbreiden. Dus gingen we verder op zoek. Toen zijn we op de nieuwe locatie terechtgekomen. Ik ben hartstikke blij en zou niet anders meer willen. Ik verlang geen moment terug naar de oude situatie. We horen alleen maar positieve verhalen en patiënten zien echt het verschil. Dankzij de nieuwe praktijk hebben we onze wachtlijst ook flink kunnen inkorten en dat was het belangrijkste doel van de verhuizing! Zij hebben een bouwontwerp gemaakt, maar omdat het om een flinke investering gaat, zijn we ook naar een 2e partij gaan kijken. In eerste instantie zochten we niet naar een aannemer, maar we hoorden in de wandelgangen goede verhalen over Tim Rodenburg (Dental Bouw adviseur). Tim zijn persoonlijke aanpak en meedenken heeft echt geholpen. Hij weet hoe het werkt en waar de pijnpunten zitten. De communicatie en uitvoering van het project was goed. Wij zijn blij dat we met Tim aan de slag zijn gegaan!"

Peter Nijkamp – eigenaar orthodontistenpraktijk OrthoLeiden

"We hebben gekozen voor een samenwerking, omdat we hele goede referenties hadden van andere tandartspraktijken. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt. Alle wensen die we op tafel legde, konden ze volledig aan voldoen."

Almar Epema – mede eigenaar Tandzorg Centrum Ermelo

Download het gratis stappenplan

Wij hebben alles wat je wilt weten voor een start of overname van een praktijk op een rij gezet in een helder stappenplan.