Leestijd: 2 min.

Klimaatinstallatie

Hoe creëer je een prettig werkklimaat?

Waarom is een klimaatinstallatie nu zo belangrijk voor je praktijk? Voor elke werkruimte geldt natuurlijk, bij een goede luchtverversing en optimale temperatuur creëer je een prettig werkklimaat.

Wat veel mensen niet weten en waar vrijwel nooit rekening mee wordt gehouden door externe partijen (makelaars e.d.) is dat voor een mondzorgpraktijk de koelbehoefte de grootste uitdaging is. De apparatuur, lampen en al het personeel geven behoorlijk wat warmte af, waardoor je koelbehoefte flink is.

Voor de wachtruimte en balie en/of backoffice heb je vaak juist weer een verwarmingsbehoefte. Om dit allemaal goed in te regelen is een goede klimaatinstallatie een duurzame en noodzakelijke investering voor een prettig binnenklimaat in alle ruimtes in de praktijk.

Is vloerverwarming dan niet ideaal? Krijgen we vaak als vraag. Ons antwoord is helder, vloerverwarming is ongeschikt voor een mondzorgpraktijk. Het systeem is te traag en schakelt niet mee naar de behoefte van de individuele kamers. Met een warmtepomp heb je direct warme of koele lucht waar je het nodig hebt.

Wij garanderen wij jou een perfect binnenklimaat, bevraag ons gerust op de mogelijkheden!

Jouw bouwadviseur

Tim Rodenburg
Rodenburg Zorgoplossingen

Misschien vind je dit ook interessant

Ontwerp je droom

Leestijd: 1 min. Je hebt je plan, een pand en in je hoofd wat je...

Licht in je praktijk

Leestijd: 1 min. Daglicht! Dat is heerlijk om in je praktijk te hebben en wordt...

Klimaatinstallatie

Leestijd: 2 min. Je loopt al langere tijd rond met plannen om voor jezelf te...

Download het gratis stappenplan

Wij hebben alles wat je wilt weten voor een start of overname van een praktijk op een rij gezet in een helder stappenplan.